Varstvo zasebnosti na strani 2cv.si 

Ale┼í Drobni─Ź upravlja z domeno 2cv.si in vsebino spletne strani.  Ta stran vas obve┼í─Źa o varstvu zasebnosti podatkov, ki jih prejemamo od uporabnikov na┼íe domene. Va┼íe osebne podatke uporabljamo samo za izbolj┼íanje uporabni┼íke izku┼ínje. Z uporabo strani, sogla┼íate z zbiranjem in uporabo va┼íih podatkov v skladu z varstvu zasebnosti.

Zbiranje in uporaba podatkovMed uporabo naše strani, vas lahko vprašamo za osebne podatke, ki so lahko uporabljeni, da vas kontaktiramo ali indentificiramo. Osebni podatki niso omejeni na Vaše ime.

Log podatki

Kot ve─Źina spletnih ponudnikov, zbiramo podatke, katere po┼íilja va┼í brskalnik kadar obi┼í─Źete na┼ío stran (╦Łlog podatke╦Ł). Ti podatki lahko vklju─Źujejo IP va┼íega ra─Źunalnika, tip in verzijo iskalnika, katere strani na na┼íi domeni ste obiskali, ─Źas in datum Va┼íega obiska in druge statistike.

Piškotki

Pi┼íkotek je majhna datoteka, ki se shrani na ra─Źunalniku ob obisku spletne strani. Pi┼íkotki vsebujejo razli─Źne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obi┼í─Źete. Uporablja jih ve─Źina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi pi┼íkotki niso ┼íkodljivi, ne vsebujejo virusov ali kak┼íne druga─Źne zlonamerne kode. Uporabljajo se za razli─Źne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za ko┼íarice v spletnih trgovinah, za prikaz razli─Źnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vti─Źnikom dru┼żabnih omre┼żij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zakonsko omejevanje pi┼íkotkov je predvsem posledica zlorabe tehnologije pi┼íkotkov za sledenje uporabnikom in s tem poseganja v zasebnost na spletu. V kolikor ne sprejmete pi┼íkotkov, Vam bo uporaba dolo─Źenih delov stani onemogo─Źena.

Varnost

Varnost va┼íih osebni podatkov nam je najve─Źja prioriteta, vendar se je potrebno zavedati, da nobena metoda prenosa preko interneta, ali metoda elektronskega shranjevanja ni 100% varna. Medtem ko si prizadevamo za uporabo komercialno sprejemljivega na─Źina za┼í─Źite va┼íih osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njihovo absolutno varnost.

Spremembe Varstva zasebnosti

Ale┼í Drobni─Ź lahko posodobi stran o Varstvu zasebnosti. O tem vas bomo obvestili z objavo nove strani o Varstvu zasebnosti.

Kontaktirajte nas

Če imate kakšno vprašanje o strani Varstvo zasebnosti, nas prosim kontaktirajte. E-mail: info@2cv.si