Varstvo zasebnosti na strani 2cv.si 

Aleš Drobnič upravlja z domeno 2cv.si in vsebino spletne strani.  Ta stran vas obvešča o varstvu zasebnosti podatkov, ki jih prejemamo od uporabnikov naše domene. Vaše osebne podatke uporabljamo samo za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z uporabo strani, soglašate z zbiranjem in uporabo vaših podatkov v skladu z varstvu zasebnosti.

Zbiranje in uporaba podatkovMed uporabo naše strani, vas lahko vprašamo za osebne podatke, ki so lahko uporabljeni, da vas kontaktiramo ali indentificiramo. Osebni podatki niso omejeni na Vaše ime.

Log podatki

Kot večina spletnih ponudnikov, zbiramo podatke, katere pošilja vaš brskalnik kadar obiščete našo stran (˝log podatke˝). Ti podatki lahko vključujejo IP vašega računalnika, tip in verzijo iskalnika, katere strani na naši domeni ste obiskali, čas in datum Vašega obiska in druge statistike.

Piškotki

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zakonsko omejevanje piškotkov je predvsem posledica zlorabe tehnologije piškotkov za sledenje uporabnikom in s tem poseganja v zasebnost na spletu. V kolikor ne sprejmete piškotkov, Vam bo uporaba določenih delov stani onemogočena.

Varnost

Varnost vaših osebni podatkov nam je največja prioriteta, vendar se je potrebno zavedati, da nobena metoda prenosa preko interneta, ali metoda elektronskega shranjevanja ni 100% varna. Medtem ko si prizadevamo za uporabo komercialno sprejemljivega načina zaščite vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njihovo absolutno varnost.

Spremembe Varstva zasebnosti

Aleš Drobnič lahko posodobi stran o Varstvu zasebnosti. O tem vas bomo obvestili z objavo nove strani o Varstvu zasebnosti.

Kontaktirajte nas

Če imate kakšno vprašanje o strani Varstvo zasebnosti, nas prosim kontaktirajte. E-mail: info@2cv.si